Nieuws

Schrijf je in voor onze weekly nieuwsbrief en ontvang iedere zondag om 12:00 Lyana’s een overzicht van de op deze pagina geplaatste laatste nieuwtjes, interessante aanbiedingen, zeldzame inruilers en coole give aways in je mailbox!
Wil je daar niet op wachten kijk dan dagelijks op deze pagina en ben er als eerste bij als we bijvoorbeeld een interessante occasion ingeruild hebben.
 • Nu in huis: Hagström 67′ Viking

  20-05-2023

  Hagström 67′ Viking

  De king had ‘m ooit ook om z’n nek hangen…..
  Wij hebben deze zelden te verkrijgen 67′ Viking nu in huis!
  En boh dat spelen op deze prachtige gitaar is een genot zeg 🙂

  Enkele specs:
  5 lagen van gevlamde Canadese esdoorn
  Meerlagige binding
  f-klankgaten met binding
  2x Hagstrom H-52 AlNiCo 5 goudkleurige mini-humbucker pickups met coilsplit

  Klik hier voor meer specs en prijs

 • Vox Brian May Versterker Set (Limited Edition)

  17-04-2023

  Wij hebben de Limited Brian May RED Set (Top & Cab) in huis!

  Een speciale rode collector’s edition-set, inclusief bijpassende luidsprekerkast, sleutelhanger en ansichtkaarten.

  Op basis van de Nutube-technologie van Vox – een revolutionaire nieuwe vacuümbuis die een authentiek buizengeluid produceert op een fractie van de grootte en het vermogen – is de MV50 Brian May gebaseerd op het MV50-circuit en de AC30-toon, maar met de toevoeging van een KAT (Knight Audio Technologies) treble booster, die kan worden in- of uitgeschakeld, waardoor gitaristen de direct herkenbare toon van Brian May kunnen bereiken.

  “Hij is perfect voor elke kleinere show, en als je er een microfoon voor wilt zetten, is hij ook geschikt voor grote optredens. Ik zou het niet erg vinden om naar een toekomstig stadionoptreden te gaan en te zien hoe dit vorm krijgt”, zei Brian May over de MV50-set.

  Met een uitgangsvermogen van 50W bij 4 ohm heeft de MV50 ondanks zijn kleine formaat een stevige punch, waardoor hij net zo geschikt is voor optredens en repetities als om thuis te oefenen. En met luidsprekeremulatie in de hoofdtelefoon-/lijnuitgang kan de MV50 Brian May worden opgenomen zonder dat er een microfoon nodig is.

  Deze nieuwe kenmerkende VOX helpt je niet alleen de unieke toon van Brian May te bereiken, maar ook om goed voor de dag te komen. Brian May’s karakteristieke  MV50, plus de bijpassende luidspreker-cabinets, zijn ontworpen met een knipoog naar zijn iconische ‘Red Special’-gitaar. Beide producten zijn afgewerkt in rood, met hun bijpassende cabinets afgewerkt in Vox’s typische ruitpatroondoek, aangevuld met Brian May’s handtekening, om zijn persoonlijke goedkeuring voor de versterker die zijn naam draagt te ondersteunen.

  Check hier ons Facebook promo filmpje!

  Hier op onze website te vinden.